Més Keks i més grossa

Vist l’èxit de producció de l’ampolla de cervesa volcànica de Cuina Volcànica en el primer any i mig de vida, els seus restaurants membres s’han llançat a produir una nova ampolla, més grossa, de 66 mil·lilitres, que serviran conjuntament amb el menú de primavera. La novetat estarà en aquests restaurants a finals de maig.

Els restaurants de cuina volcànica estan satisfets de l’acceptació que ha tingut la cervesa volcànica de la marca keks servida als seus establiments des de fa un any i mig. És per això que s’han decidit per produir un nou envàs, més gran, que serviran juntament amb el menú que faran amb motiu de les jornades de primavera, que comencen a finals d’aquest mes. Els restaurants de cuina volcànica esperen que la nova ampolla gaudeixi de la mateixa acceptació que la primera entre els seus clients.