Avui, a partir de les 19.45, la nit electoral a Olot Televisió

Olot Televisió ja té a punt tot el desplagament per seguir, minut a minut, la nit electoral del 22-M. Prop d’una vintena de professionals treballaran tot el dia per informar de tots els detalls de les eleccions municipals. Amb avanços informatius, i a les 19.45 arrencarà el programa easpecial ‘La nit electoral’. A les 20.00 en punt, el sondeig d’Olot Televisió, encarregat a l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa -l’IDESGA- amb la col·laboració de quaranta alumnes del Cor de Maria i l’Escola Pia d’Olot. I a partir d’aquest moment la Televisió de la Garrotxa informarà de l’escrutini de tots els municipis de la Garrotxa minut a minut, amb diferents analistes que estaran al programa durant tota la nit. Albert Brosa dirigirà i presentarà el programa i Joan Manuel Robles farà l’anàlisi dels resultats.

Deixa un comentari