L’Olot segueix líder després de guanyar el Tàrrega (2-1)

La UE Esportiva Olot continua fort a la primera posició de Primera Catalana després de guanyar el Tàrrega (2-1) al municipal d’esports. El visitant, a més, és un dels equips que es troba en plena lluita per acompanyar el Vic i l’Olot a la quarta categoria del futbol estatal. Els de Nitus Santos van sortir al camp a mig gas, fins que al minut 36 de la primera, una falta picada per Berga va tocar les mans d’un defensor del Tàrrega i l’àrbitre va assenyalar penal. Abel va ser l’encarregat de transformar-lo. A la represa Sergi va marcar el segon gol dels olotins (47′). La sorpresa va arribar quan el Tàrrega va retallar distància amb un gran xut de falta de Carballo (73′). Però no hi va haver temps per res més i l’Olot va endur-se els tres punts.

Deixa un comentari