Ensenyament proposa que el curs escolar comenci el 12 de setembre

Després d’escoltar totes les veus, el Departament d’Ensenyament ha proposat als sindicats començar el curs escolar el 12 de setembre en lloc del 7 com s’havia parlat fins ara. D’aquesta manera les festes del Tura no obligarà als alumnes d’Olot a seguir un calendari diferent que la resta d’escolars del país. Aquest dimecres hi ha hagut reunió del consell escolar i els sindicats n’han sortit prou satisfets.

La supressió de la setmana blanca donava als centres educatius 5 dies festius, més els tres que ja en tenien, per distribuir-los al llarg del curs. Per evitar l’acumulació de tantes jornades el Departament d’Ensenyament podria iniciar el curs finalment el 12 de setembre en lloc del set com plantejava inicialment. Els sindicats alertaven que avançar el començament del curs i reimplantar els exàmens de recuperació al setembre hagués suposat un problema d’organització per als professors i els centres. total Aquesta proposta satisfà també la federació de pares i mares d’alumnes. El ple del consell escolar l’haurà de ratificar la setmana vinent i posteriorment ho publicarà el document oficial de la Generalitat.