El CPA Olot impulsa accions per racaptar els diners suficients per participar al mundial de Brasil

El Club Patinatge Artístic Olot ha presentat avui les accions que durà a terme per recaptar diners per poder participar al Mundial del Brasil d’aquest 2011. Les olotines hi van a defensar el títol de campiones del món, però necessiten suport econòmic per poder-hi viatjar. El club calcula que desplaçar l’equip que anirà al Brasil els pot suposar una despesa de 3.000 euros per persona.

Des de l’any 2003, el Club Patinatge Artístic Olot ha conquerit fins a sis vegades el títol de Campió del Món. Una fita que és difícil d’aconseguir, però que aquest 2011 es pot complicar més si no s’arriba a trobar els ingressos necessaris per desplaçar l’equip al Brasil, el país on es celebra el Mundial d’enguany. És per això que el CPA Olot ha presentat avui un pla d’accions per recaptar fons per poder-hi participar. Des del club calculen que necessitarà invertir 3000 euros per cada integrant de l’expedició. Segons l’entrenador de les olotines Ricard Planiol, les patinadores mereixen completar la temporada amb la seva totalitat.

Les accions són diverses, i es dividideixen en 3 fases. Una vol potenciar la presència del club en les xarxes socials 2.0 com facebook o twitter. La fase 2 consisteix en la venda de butlletes, a un preu de 5 euros. A cada butlleta es vendrà un quilòmetre del trajecte que ha de recòrrer l’expedició des d’Olot fins a brasília, uns 8mil83quilòmetres. I la fase 3 pretén aconseguir recursos econòmics mitjançant la col·laboració d’empreses i l’esponsorització d’aquestes accions.

Les administracions també volen estar al costat del club, i ja s’han compromès a col·laborar en la financiació. Destaquen el paper que juga el CPA Olot per a la difusió de la ciutat d’Olot, a més de la força del seu planter, que compta amb més de dos-cents esportistes. El club patinatge artístic Olot espera tornar del Brasil amb un bon resultat, i defensar amb el xou Superstició el títol mundial obtingut l’any passat.