Creen la Ruta de les Tapes

Els bars membres de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa han creat la primera ruta de les tapes, unes jornades de vuit dies, de l’11 al 18 de juny, en què els clients podran tastar diferents tapes que els oferten i participar en sorteigs de diversos premis. L’objectiu és promocionar la gastronomia dels bars de l’associació i promoure una activitat de la qual la ciutadania pugui participar.

La primera ruta de les tapes d’Olot de l’associació d’hostalatge de la Garrotxa vol fer conèixer als ciutadans la gastronomia dels bars de l’entitat en forma de les més variades tapes. Cada bar ha elaborat una tapa especial. La ruta durarà de l’11 al 18 de juny. Durant aquest temps, els clients podran tastar les tapes i fer-se segellar pels bars on les provin en un fulletó que poden adquirir en qualsevol dels establiments o a l’oficina de turisme d’Olot. Si visiten sis establiments o tres si van en parella, poden participar en un concurs d’una escapada de cap de setmana amb totes les despeses pagades.

Paral·lelament, s’ha creat un concurs de fotografia. Les fotografies més originals i divertides que els clients es facin amb la tapa que van a menjar-se, optaran a un premi de set esmorzars per a una persona a qualsevol dels establiments de la ruta de les Tapes. Per participar al concurs, els clients poden adreçar-se al correu electrònic rutadelestapes@gmail.com. Els guanyadors es coneixeran el 21 de juny a la web de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.