La moda més pròxima a la Sala Torín

Cada any els alumnes del Departament de Disseny i Moda de l’IES La Garrotxa preparen una passarel·la de moda on es mostren els seus treballs durant el curs. Enguany, aquesta desfilada arriba a la 23a edició, i es celebrarà a la sala Torín a partir de les 9 del vespre del proper divendres 10 de juny.

Els alumnes del grau mitjà de confecció i moda i del grau superior de patronatge i moda de l’IES la Garrotxa ja preparen els vestits que es mostraran a la 23a edició de la Desfilada de Moda, que organitza cada any el Departament de Disseny i moda de l’Institut. Els dissenys són molt variats. Aquests treballs, a part de l’emotivitat que representa presentar-los en societat, també serveixen per avaluar la feina de l’alumne durant el curs, per tant els aprenents necessiten que tot estigui en ordre. També hi participaran dissenyadors invitats que procedeixen de la mateixa titulació de formació professional, en una desfilada on es podrà veure molta roba pensada per la mainada, a més de jaquetes i bruses per dona.