Un col·lectiu promou, a través de les xarxes socials, una manifestació contra Plataforma per Catalunya

Dissabte 11 de juny es constitueixen els nous ajuntaments resultants de les eleccions municipals. El nou ajuntament d’Olot estarà composat per 10 regidors de Convergència i Unió, 6 del PSC, dos d’Esquerra republicana de Catalunya, un del Partit Popular i dos més de Plataforma per Catalunya, partit que s’ha convertit en la tercera força més votada a la ciutat. Alguns ciutadans d’Olot, a través de les xarxes socials d’Internet, han convocat una manifestació pel mateix dia 11 de juny, de rebuig contra els dos regidors aconseguits per Plataforma per Catalunya al consistori olotí. Sota el lema Feixistes fora de l’Ajuntament, aquests ciutadans, segons apunten a través de les xarxes socials, volen mostrar pacíficament i de manera massiva el rebuig a aquesta formació que, segons creuen, és racista i xenòfoba, que utilitza discursos que no són propis d’una societat democrática del segle XXI.