El PEHOC rep el premi Recercat

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca ha rebut recentment el premi Recercat, un premi que atorga la Generalitat i la Coordinadora de Centres d’estudis de Parla Catalana dels Països Catalans. Aquest premi ha recaigut en l’entitat garrotxina en reconeixement a la tasca que ha desenvolupat durant els seus 78 anys d’història i que els últims anys va ser presidida pel psiquiatre i historiador Jordi Pujiula, mort el passat mes de març.

El Patronat d’Estudis Històrics, amb junta renovada, ha volgut oferir el premi de forma simbòlica a la ciutat i l’Ajuntament d’Olot, i en representació d’aquest, qui n’ha estat al capdavant els últims anys, Lluís Sacrest, així com qui ha ostentat la cartera de cultura a la ciutat, Anna Torrent. Ho han escenificat aquesta setmana, com veuen, al consistori olotí. Tots van coincidir a dir que el premi RECERCAT reconeix de forma explícita la contribució i dedicació personal de Jordi Pujiula a la recerca historiogràfica de la societat garrotxina al llarg de la seva vida.