El Panoràmica permet redescobrir el volcà Montsacopa

Centenars de persones van assistir dissabte al Panoràmica 60-1, la proposta de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot per al Panorama d’aquest any. El públic va redescobrir les vistes que el Volcà Monstacopa ofereix de la ciutat mentre descobria els diferents espectacles que s’hi mostraven des de carrers, places i terrasses. La vesprada va acabar amb un gran concert de Carles Santos al cràter del volcà. El PNRMICA 60-1 va començar a les nou en punt amb un concert de campanes composat pel músic olotí Xavier Pallàs amb el so de les campanes de cinc esglésies d’Olot. Després d’aquest concert, a un quart de 10, començaven a aparèixer la 60ena d’accions artístiques arreu de la ciutat. Els centenars de ciutadans que van pujar al Montsacopa van descobrir, per exemple, les grans fumaroles negres que el PIM PAM PUM Foc produïa a la plaça de braus, un tast de l’espectacle Aigua que l’esbart Marboleny oferia des d’una terrassa, un superheroi molt sui generis, un billar a tres bandes a l’estadi municipal de futbol de la mà de l’Orfeó Popular Olotí, ombres des del campanar de Sant Pere Màrtir, un planetari i un tres de foc, i fins i tot un concert al ritme dels fars d’uns cotxes. Passada una hora, al final de l’espectacle, el músic Carles Santos va oferir un concert de piano des del fons del cràter del volcà, un espectacle que va commoure el públic assistent.

x