La Fundació Príncep de Girona dóna a conèixer els Premis IMPULSA 2011

La Fundació Princep de Girona ja ha desvetllat quins seran els guanyadors els Premis IMPULSA d’aquest any. Entre els guardonats hi ha, el barceloní Marc Bonavia, que amb només 24 anys va fundar SITMobile, una empresa reconeguda internacionalment pels seus serveis mòbils.

Ja es coneixen els guanyadors dels segons premis Impulsa que atorga la Fundació Príncep de Girona. Aquests premien tenen com a objectiu fomentar la iniciativa emprenedora en els joves en tots els vessants del coneixement i s’estructuren en quatre àmbits: social, científic i acadèmic, cultural i esportiu i empresarial. TDV JOSEP LAGARES Vicepresident de la Fundació Prínceps de Girona El premi impulsa en àmbit social, se l’endurà el cap de la Secció Quirúrgica del Servei de Ginecologia de l’Institut Universitari Dexeus, el Dr Pere barri, que amb 35 anys, ha posat en marxa el programa de Reconstrucció genital post- ablació. El Premi a la Ciència i Acadèmia és pel doctor francès Romain Quidant per la seva trajectòria investigadora en la lluita contra el càncer. El guardó a la cultura i esports se l’endurà Borja Bagunyà, un jove escriptor considerat una promesa de les lletres, i el Premi a l’Empresa serà per Marc Bonavia, que amb només 24 anys, va emprendre el seu gran projecte empresarial amb SITMobile, una empresa reconeguda internacionalment pels seus serveis mòbils. Al igual que en la primera edició de l’any passat aquesta vegada també es premia una entitat. El 2011 serà la FUNDACIÓN BALIA, per la seva aposta a favor de la inclusió social de nens i joves en risc d’exclusió social Els Premis IMPULSA es lliuraran el proper 22 de juny a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, que serà presidit els Prínceps d’Astúries i de Girona.

 

Deixa un comentari