El nou govern local d’Olot: menys cost i més compromís

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha explicat a Olot Televisió com repartirà les responsabilitats al nou equip de govern. Destacar que Josep Berga, el número dos, serà un pilar important de l’equip. I només ells dos obtindran remuneració econòmica per la feina al consistori. 

Josep Berga serà un dels pilars del nou govern i se li encarregarà la funció de portaveu del grup municipal de CiU i portarà la cartera de cohesió social, que inclou àmbits tant importants com l’educació i la cultura. Núria Fité i Maria del Mar Roca, dues de les noves cares d’aquest mandat, donaran suport a Josep Berga en aquesta àrea. Una altre dona, Nuri Zambrano, s’encarregarà la cartera de promoció econòmica juntament amb Estanis Vayreda, que ja havia estat regidor de l’Ajuntament d’Olot fa uns anys. Tots dos tenen un bon coneixement en aquest àmbit, que forma part d’uns dels principals eixos del govern de Josep Maria Corominas. La responsabilitat de l’àrea d’urbanisme i medi ambient recaurà sobre dues persones: Miquel Àngel Zarza i Anna Linares, aquesta última ja havia format part del grup municipal de CiU en el darrer mandat. Finalment, Josep Gelis i Josep Ferrés, es responsabilitzaran de les carteres de serveis interns i innovació. En aquest apartat s’inclou el que fins ara es coneixia com ‘economia i hisenda’ municipal. Josep Maria Corominas ha avançat a Olot Televisió les responsabilitats de cada regidor, que estan subjectes a aprovació. Corominas també ha explicat que només dues persones cobraran per la feina que faran per la ciutat.

Deixa un comentari