La directiva de la UE Olot sancionarà econòmicament els set jugadors que dissabte no es van presentar al partit contra el Roses

La UE Olot ha anunciat, aquest vespre, que la junta directiva del club ha decidit interposar una sanció econòmica als set jugadors que, dissabte, no es van presentar a la convocatòria del partit de Copa Catalunya a l’estadi Municipal Mas Oliva de Roses. Es tracta del capità, Abel Solé, i de Dani Alonso, Àlex Arimany, Ferran Grau, Joan Carré, Albert Reig i Robert Fernández, tot i que aquest últim estava lesionat però tampoc es va presentar a la convocatòria. Fonts del club han explicat a Olot Televisió que els jugadors havien comprat els bitllets amb antel·lació per viatjar a Màlaga una vegada acabada la lliga. Al coincidir la sortida amb la data del partit el club va demanar que es quedessin, però set dels onze jugadors no en van fer cas.

Deixa un comentari