Vuit ajuntaments catalans, entre ells Besalú, s’uneixen per impulsar el comerç de proximitat en el seus nuclis antics

Els ajuntaments de Barcelona, Besalú, Cambrils, el Vendrell, Lleida, Roses, Solsona i Tarragona -amb Programes de regeneració integral de barris en marxa- s’han unit per impulsar la primera iniciativa conjunta a favor del comerç de proximitat en els seus nuclis antics. Aquests municipis sortejaran bosses amb el lema ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’. L’any 2007 es va constituir la Xarxa Barris amb Projectes, una plataforma amb tots els municipis que tenien en marxa programes de regeneració integral, beneficiaris dels ajuts de la Llei de barris i amb l’objectiu de compartir experiències. En la xarxa, s’hi han integrat 470 professionals de municipis de convocatòries posteriors.

Deixa un comentari