Aquest dissabte, a Olot, es podrà comprar de nit

El centre d’Olot viurà un dissabte diferent el proper 18 de juny. Els comerços modificaran el seu horari habitual, i obriran les seves portes de nit a la Shopping Night Olot. En total, uns 65 comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot esperaran fins les 12 de la nit a baixar la persiana. Tot acompanyat de diversos actes festius i un sorteig perquè la gent s’animi a sortir a comprar.

Les activitats d’estiu de la Cua del Drac d’Olot donen el tret de sortida aquest dissabte 18 de juny. Ho fan amb un acte inusual: The Shopping night Olot. Els comerços no baixaran la persiana en l’horari habitual, i mantindran els llums oberts de les botigues fins les 12 de la nit. Una experiència de compres nocturna organitzada per 65 establiments de l’associació de Comerciants d’Olot. Perquè la gent s’animi a sortir a comprar de nit, l’ACO ha preparat diverses activitats lúdiques per donar un toc festiu a aquesta experiència. A partir de les 9 del vespre, a la plaça del Rector Ferrer, es succeiran actes de música i coreografies, amb un concert per tancar les botigues a les 12 de la nit. A més, entre els participants a la Shopping Night es sortejarà un viatge amb creuer pel mediterrani. Per aconseguir participar-hi, els clients hauran de recollir un passaport a l’establiment, i l’hauran d’omplir amb adhesius que l’hi regalaran per cada compra mínima de 10 euros. Si n’acumula tres, es premiarà el client amb una ampolla de cava i amb la participació en aquest sorteig del creuer.

x