Josep Lagares, Premi Garrotxí de l’Any

El president del comitè organitzador del Fòrum IMPULSA, el garrotxí Josep Lagares, ha estat escollit ‘Garrotxí de l’Any’. La proclamació s’ha fet aquesta nit durant l’entrega dels Premis Garrotxí de l’Any, que organitza el Centre d’Iniciaties Turístiques d’Olot. Lagares ha rebut el guardó per la tasca desenvoupada durant el 2010 en la creació de l’IMPULSA, el fòrum que té per objectiu promoure l’esperit emprenedor entre els joves. A més, el Garrotxí de l’Any és empresari, director general de l’empresa Metalquimia i està vinculat en diverses entitats i associacions. Pel que fa a la resta de premis, la Millor Iniciativa Empresarial se l’ha endut l’empresa Royal Verd, del grup Morera; la Millor Iniciativa Social és pel Patronat Joan Sellas Cardelús i la Millor Iniciativa Promocional, per la Fira del Dibuix d’Olot. Un dels premis més significatius és el de la Trajectòria Personal, que s’entrega en reconeixement a tota una vida. L’homenatjada d’enguany ha estat per l’olotina Pilar Güell, del Grup Riu Hotels. L’entrega dels premis ha estat presidida pel president de la Generalitat, Artur Mas, que ha destacat la importància d’aquest certàmen en un moment on cal reconèixer la feina ben feta.