St. Joan les Fonts acollirrà la primera Timbalada de la Garrotxa

El moviment de timbalers a la Garrotxa ha crescut exponencialment en els últims anys, fins al punt que darrerament s’ha fet imprescindible el so dels timbals en qualsevol acte festiu o lúdic que es promociona a Olot i comarca. Aquesta febre dels timbals va donar com a fruit fa cinc anys el naixement d’una colla timbalera infantil, els Dum Dum Dum de Sant Joan les Fonts. El seu grup no ha parat de créixer des del seus inicis fins el punt que s’han convertit en els organitzadors de la primera Timbalada en terres Garrotxines. La jornada tindrà lloc el 25 de juny a Sant Joan les Fonts, i durant la mateixa, 20 colles de tot Catalunya faran sonar els seus timbals. Des de les Notícies d’Olot Televisió hem volgut conèixer de prop els Dum Dum Dum, la seva història i els seus projectes de futur.