L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles decreta un dia de dol oficial per les víctimes de l’accident d’aquest dissabte

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles s’ha reunit aquest diumenge a les dotze del migdia en un ple extraordinari per lamentar el tràgic accident d’aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda quan un motorista va atropellar un vianant i com a conseqüència van morir tots dos. El vianant, Jaume Boix de 82 anys, era veí del municipi. El conductor de la motocicleta era un home de 52 anys, veí de Sant Feliu de Pallerols. L’Ajuntament ha decretat un dia de dol oficial i ha mostrat el seu condol als familiars de les víctimes. Així mateix, el consistori s’ha posat a la seva disposició i també vol estar al costat de les persones que van ser testimonis d’aquest fatal accident, que ha colpejat fortament el municipi, segons explica l’Ajuntament en un comunicat.