Èxit de la segona edició del ‘Botifarra power”

Els carrers d’Olot es van omplir de hippies en motiu de la segona edició del ‘Botifarra Power’, dissabte a la tarda. Una activitat conjunta de les entitats Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta –FANS-, i el Motor Antic Garrotxa. Segons les associacions, amb aquesta segona festa s’ha consolidat la Botifarra Power, una barreja de música en viu, cotxes antics i moltes ganes de passar-ho bé.

La Plaça del Carme va retrocedir de cop i volta en el temps, fins arribar als anys seixanta, l’apogeu del moviment hippie. Des d’aquest punt, molta música en viu INSERT, cotxes antics INSERT, i ganes de passar-ho bé. Tres ingredients fonamentals per participar en la Botifarra Power, la festa que munten els Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta –FANS- i el Motor Antic Garrotxa. La segona edició de la Botifarra Power ha estat la de la consolidació, segons afirmen els seus organitzadors. Els carrers d’Olot es van emplenar de gent disfressada de hippie, que volien acompanyar la cercavila que anava del Carme fins a Plaça Catalunya, tot passant pel Firal. Durant tres hores, Els Corbs Negres i els Volcànics van posar la música en directe pel centre d’Olot, acompanyats de DJ Meli a l’hora del sopar al Pavelló Firal. Una gran festa en la que tothom s’ho va passar d’allò millor.