L’ACO es planteja repetir el Shopping Night Olot

La primera experiència de la Shopping Night Olot ha estat qualificada per l’Associació de Comerciants com un èxit. Al final, van obrir més comerços dels anunciats, una vuitantena, quinze dels quals no són socis de l’ACO, i els carrers es van emplenar més del previst. Els comerciants esperen repetir la Shopping Night l’any vinent.

Les campanes de Sant Esteve van tocar, dissabte, les nou del vespre, però les persianes dels comerços no es van abaixar. Al contrari: per una nit, van posar la moqueta vermella perquè la gent entrés a les seves botigues. A dins, espelmes, cava i diferents tastets pels clients a la Shopping Night, una proposta de l’Associació de Comerciants d’Olot per promocionar el centre comercial olotí, obrint els negocis fins les 12 de la nit. L’ACO creu que va ser tot un èxit de participació, i valora molt positivament l’experiència.

En total, uns 66 comerços de l’Associació de Comerciants, més uns 15 de no associats que també van aprofitar l’oportunitat, es van beneficiar d’una nit de compres i festa. Les diferents activitats programades, com la dansa, balls de saló o un concert en directe, van invitar la gent a passejar pel centre. Els comerciants estan contents del resultat, i esperen repetir la Shopping Night.

A la mitjanit les persianes van tornar a fer la seva funció, i van cloure la Shopping Night. Abans de donar per finalitzada la nit, però, es va sortejar un creuer pel Mediterrani, a les escales de Sant Esteve. Maribel Torres, l’afortunada, va ser l’última en beneficiar-se d’una nit diferent i festiva.