Es presenta el cartipàs del nou govern d’Olot, amb especial incidència als barris

El Govern local d’Olot ha presentat avui el cartipàs que haurà de ser aprovat dijous al ple de l’Ajuntament. Entre les novetats, destaca la creació d’una regidoria exclusiva de promoció de la ciutat, amb comerç i turisme, la creació de la regidoria d’Empresa i Ocupació i la creació, també, de la regidoria específica d’organització, innovació i atenció al ciutadà. Destaca alhora la potenciació de l’àrea de serveis i Innovació, l’assignació d’un regidor a cada barri i la coordinació plena entre benestar Social i educació.

En el nou cartipàs Josep Berga és el titular de Cohesió Social i Atenció a les persones i és regidor de Benestar Social i Oportunitats i regidor de Cultura. També serà el titular de la delegació específica de Coordinació Veïnal i Participació Ciutadana. Núria Fité serà la regidora d’Ensenyament i de Salut. De la seva banda, Mar Roca serà regidora de Joventut, Esports i Lleure i Festes. Estanis vayreda és el responsable de l’àrea de Progrés Econòmic i regidor de Promoció de la ciutat, Comerç i Turisme. Núria Zambrano serà, de la seva banda, la regidora d’Empresa i Ocupació. Josep Gelis serà el responsable de l’Àrea de Serveis i Innovació i ostentarà les regidories d’Hisenda, Serveis Generals i Seguretat. Josep Ferrés serà el regidor, dins d’aquesta àrea, d’Organització, Innovació i Atenció al Ciutadà i Serveis Urbans i Mobilitat. Finalment, Miquel Ángel Zarza serà el responsable de l’Àrea de territori i Medi Ambient i titular de la regidoria d’Urbanisme, Infrastructures i Obra Pública. Anna Maria Linares serà la regidora d’Habitatge i Medi Ambient.

El nou govern aposta per la figura del regidor proper als barris. En aquest sentit, Josep berga serà regidor dels barris de Sant Francesc – Les Estires i Les Fonts: Núria Fité s’encarregarà de Sant Roc i Batet de la Serra; Mar Roca serà la regidora de les Planotes, Pisos Garrotxa, el Xiprer i el Morrot Pla de Baix; Estanis vayreda gestionarà els barris de Sant Miquel les Tries i el Nucli Antic d’Olot; Nuri Zambrano tindrà l’Eixample Popular, el Pla de Dalt i el Cassés i el mas Baix i els Turnos. Josep Gelis s’encarregarà dels barris de l’Hostal del Sol i Sant Ferriol. Josep Ferrés tindrà Sant Cristòfor i Mas Bernat, Montolivet i els Desemparats; Miquel Ángel Zarza serà pròxim als veïns dels barris de Bonavista i Benavent i, per últim, Anna Maria Linares s’encarregarà dels barris de Pequín i de La Caixa.

Deixa un comentari