Final de curs al Centre Catòlic d’Olot

Els alumnes de teatre del Centre dels Catòlics ha finalitzat el curs d’aquesta temporada. Ho van fer el passat divendres, amb la representació de les obres que van fer els grups d’ESO i els petits. Ara queda l’obra dels grans que es farà el proper 7 i 8 de juliol.

El taló s’aixeca, i comença el somni. Durant uns instants, l’objectiu és aconseguir que el públic es submergeixi en la realitat paral·lela que succeeix sobre l’escenari. El teatre és una de les arts que més captiven als joves, per la facultat de traslladar la persona a diversos móns sense deixar de ser un mateix. Als Catòlics, la seva escola de teatre va finalitzar el passat divendres amb la representació de les obres que han preparat els grups d’ESO, de 14 components, i els d’entre 5 a 6 anys, que el formen 10 actors. Els professors tenien clar què volien que aprenguessin.

Una de les particularitats de les obres dels Catòlics és que totes han estat creades pels diferents components de les companyies del centre. El grup d’ESO, per exemple, va voler reflectir els problemes de la seva edat. Aquest any, els joves també han pogut gaudir d’una experiència d’intercanvi amb un grup d’Arenys de Munt, que també va actuar el passat divendres a l’escenari dels catòlics. Aquest intercanvi pretenia que els joves actuessin davant un públic desconegut. Però encara falta una representació per acabar de cloure la temporada de teatre dels catòlics