“Inconformisme, valentia i perseverància per, finalment, transformar”

Entre els 24 ponents del Fòrum IMPULSA hi havia el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, que va participar en les converses entre júnior i sènior en l’apartat de Transformar. Brosa va fer la ponència juntament amb Carlota Mateos, cofundadora d’un club d’hotels amb encant.

IMPULSA ha tingut la capacitat d’unir en una sola jornada a joves, i no tant joves, capaços de transformar el món. Tots els ponents han demostrat la seva capacitat d’imaginar noves fórmules que han permès avançar als seus respectius llocs de treball i, en alguns casos, emprenedors que han iniciat noves iniciatives. El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, i Carlota Mateos, cofundadora d’un club d’hotels amb encant, van formar la parella de júnior i sènior en l’apartat de Transformar. Per ells el procés de transformació neix amb l’inconformisme. Tots dos van destacar la importància d’unir esforços per emprendre en un món globalitzat. En aquest sentit, Albert Brosa va posar l’exemple de les televisions locals dient que “fa 10 anys les televisions locals no erem representatives i ara, en canvi, units, formem un grup amb molta projecció”. Albert Brosa ha aplicat, a Olot Televisió, la proximitat en totes les produccions de la cadena, fins i tot a la publicitat. Una aposta que ha donat resultats excel·lents i palpables. Carlota Mateos i Albert Brosa es van arrencar, en més d’una ocasió, els aplaudiments del públic… un públic que es va emocionar amb el tancament de la ponència. Tots dos van decidir acomiadar-se amb la cançó ‘Viatge a Ítaca’ de Lluís Llach, que parla de manera de directe del nostre propi projecte.

Deixa un comentari