La generació IMPULSA creix

El príncep assegura que Girona es convertirà any rere any en un referent del foment de l’emprenedoria entre els joves. Felip de Borbó, que avui ha inaugurat el Fòrum Impulsa a la ciutat, demana als empresaris i professionals que apostin pels joves i absorbeixin la seva energia. En el Fòrum hi ha 23 ponents i més de 1.000 participants.

Són el futur del país, i de ben petits ja es preparen per ser els emprenedors d’aquí a uns anys, el fòrum impulsa ha començat avui la seva segona edició, organitzada per la fundació Príncep de Girona, i amb la presència dels mateixos prínceps. Felip de Borbó ha mostrat el seu convenciment de què Girona es convertirà any rere any en un referent del foment de l’esperit emprenedor de la joventut. Al Fòrum és una trobada a parts iguals de juniors i sèniors, que exposen conjuntament o per separat, els seus projectes, com és el cas d’en Jaume Sanllorente, que va deixar la seva feina de periodista, per iniciar una organització solidària que evités el tancament dun orfenat de Bombay. Altres participen en alguns tallers actius, que tot i semblar un terreny de joc, en realitat no ho són tant, com aquest de robòtica, en què els prínceps també han volgut veure en primera persona com els més joves s’iniciaven en aquest joc tant important pel desenvolupament de la enginyeria. Vint-i-tres ponents i més de mil participants, omplen durant tot el dia d’avui l’auditori de Girona, en el marc d’aquest Fòrum que pretén animar als més joves a partir del diàleg amb experts, i experimentacions curioses.