Els vehicles podran circular per Sadernes de dilluns a divendres

La reducció del pressupost que ha patit el Consorci de l’Alta Garrotxa els obliga a reduir el control de l’accés motoritzat a la zona de Sadernes a l’estiu. Els controls al juliol només seran durant el cap de setmana i no diàriament, com ha estat norma fins ara.

El Consorci de l’Alta Garrotxa ha reduït els dies de regulació de l’accés motoritzat a Sadernes durant l’estiu. Aquest any es prioritzarà la regulació durant els caps de setmana de juliol. Aquest canvi ve motivat per la reducció del pressupost del Consorci i s’ha establert en base a les de freqüenciació de temporades anteriors que indiquen que els períodes de major afluència coincideixen amb els caps de setmana. Els dissabtes i diumenges l’accés estarà regulat al trànsit motoritzat de les nou del matí a dos quarts de sis de la tarda, tot i que en cas que els aparcaments s’omplin abans, s’ampliarà l’horari de la limitació de l’accés. El punt d’informació des del qual s’informa de la regulació i s’orienta als visitants estarà obert des de les vuit del matí i fins a dos quarts de sis de la tarda. Tot i així, el Consorci continua recomanant estacionar els vehicles a l’aparcament de Sadernes, amb capacitat per a 200 vehicles, per facilitar l’ordre i donar preferència als vianants.

x