La Nit de les Dones d’Aigua bat rècords d’assistència i caldrà millorar l’aforament

La Nit de les Dones d’Aigua de Sant Joan les Fonts va tornar a aplegar milers de persones als entorns del pont romànic de la població, per veure la dansa de les fades de riu durant la nit de la revetlla de Sant Joan. Però tot i que està consolidat, l’ajuntament del municipi creu que s’ha de millorar la zona on es situa el públic, per guanyar espai i comoditat.

Diu la llegenda que per la revetlla de Sant Joan, les fades de riu decideixen sortir del seu amagatall i dansar durant aquesta nit festiva. A Sant Joan les Fonts es van aplegar milers de persones per veure les fades sortir del Fluvià, en la Nit de les Dones d’Aigua, un acte que segons l’ajuntament de Sant Joan les Fonts està consolidat dins els actes de la Festa Major del poble.

Tot i això, l’alcalde Joan Espona reconeix que fa falta millorar alguns aspectes de la Nit de les Dones d’Aigua, com per exemple l’espai on es situa el públic. Davant l’alta resposta que té l’espectacle cada any, l’ajuntament veu necessari disposar de noves zones per poder-lo seguir amb comoditat.

La vuitena edició de la Nit de les Dones d’Aigua està coreografiat per Drakonia, i hi participen nens i nenes santjoanencs. Aquest any va comptar amb una cantautora, Priscilla Hernández, interpretant el paper de Titània, reina de les fades.

x