La temporada de la UE Olot començarà el 18 de juliol

La Unió Esportiva Olot ha modificat la data d’inici de la pretemporada. Serà el proper 18 de juliol, en comptes del dia 11, la data anunciada inicialment. Tot, a causa de l’ajornament del partit entre l’Olot i el Barça B, que s’havia de disputar el diumenge 17 de juliol. L’equip culer no podia jugar amb tots els seus jugadors perquè molts estan convocats amb les seleccions. En propers dies s’anunciarà la data definitiva d’aquest matx. I no abandonem la Unió Esportiva Olot perquè aquest dijous la junta directiva ha convocat una Assemblea general de socis, que es celebrarà al restaurant La Deu a partir de les set de la tarda. En aquesta assemblea, a banda de l’aprovació del balanç esportiu i econòmic, la junta en ple presentarà la dimissió, i es convocaran eleccions per escollir el nou òrgan directiu del club. L’actual president, Joan Agustí, té intenció de presentar-se a la reelecció.

x