Obert el període d’inscripcions pel Petit ÉsDansa

El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny ha obert el període d’inscripcions per a participar als tallers del Petit Ésdansa, destinat a nenes i nens de 3 a 12 anys, que tindrà lloc entre els dies 23 i 26 d’agost, en el marc del festival Ésdansa. TOP DVC La capacitat d’aquesta quarta edició dels tallers del Petit Ésdansa és de 460 places.

A banda d’obrir la convocatòria a col·lectius -principalment casals d’estiu- en aquesta ocasió, i per tercer any consecutiu, la proposta també s’obre als particulars, després de la bona resposta de les últimes edicions. El Petit Ésdansa és un espai de l’Ésdansa en què la mainada té l’oportunitat d’entrar en contacte amb la dansa i la música d’arrel tradicional d’arreu del món, a través de tallers a càrrec d’algunes de les companyies que actuen al festival. Aquest any els impartiran músics i balladors de Brasil, Indonèsia, Zimbabwe, Puerto Rico, Bielorrússia i Eslovàquia, així com el grup de joves músics nascut a la Garrotxa Stukat del Bolet.

 

x