Ivaliden, de nou, el jurament de la regidora d’ERC de la Vall d’en Bas

La Junta Electoral Local d’Olot ha tornat a invalidar el jurament de la regidora d’esquerra a la Vall d’en Bas i militant de Solidaritat per la Independència, Laura Pujol. En l’acte de presa de possessió, la regidora va prometre el seu càrrec respectant la Constitució i l’Estatut, segons va dir, amb l’objectiu de derogar-los per la constitució de l’Estat Independent de la Nació Catalana. En un segon ple, al regidora es va ratificar en les seves paraules. La invalidesa del seu jurament la fa regidora NO de ple dret. Segons informa l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, si properament se celebrés un altre ple, el vot de Laura Pujol no comptaria per a les decisions que es prenguessin. Segons apunta el Diari de Girona, la resta de regidors d’Esquerra al consistori de la Vall d’en Bas es reuniran amb Pujol per arribar a un acord sobre aquesta situació.

Deixa un comentari