Les patinadores del CPA Olot seran les pregoneres de les Festes del Tura d’aquest any

Les patinadores del CPA Olot seran les encarregades de donar el tret de sortida de les Festes del Tura d’aquest any. La notícia s’ha comunicat a les patinadores aquest mateix matí, quan l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, han visitat les esportistes mentre estaven fent l’entrenament al pavelló municipal d’esports. El club s’ha mostrat molt content per aquesta decisió. El president de l’entitat, Agustí Colomer, ha explicat que “valorem molt positivament aquesta decisió perquè ens donarà encara més projecció”. Així doncs les patinadores faran el tradicional pregó del Tura 2011, el proper 7 de setembre al vespre i des del balcó de l’Ajuntament d’Olot. Després de conèixer la notícia les patinadores, la junta directiva i l’entrenador, Ricard Planiol, s’han desplaçat fins a la Plaça Mercat, on s’ha fet pública i han participat en un tastet de productes autòctons de la Garrotxa.

x