El Patronat Joan Sellas Cardelús passa a dir-se INTEGRA

El Patronat Joan Sellas Cardelús va donar a conèixer dissabte al matí la seva nova estrategia promocional durant un acte públic celebrat a la seva seu. El patronat i les seves seccions passen a dir-se a partir d’ara INTEGRA. La iniciativa inclou la venda de samarretes, polseres i altres articles per fer present el seu projecte a la societat Garrotxina. La voluntat és la de acollir nous socis que no només tinguin un vincle familiar amb la institució, sinó que reconeguin la tasca social que l’entitat fa per la societat a la comarca.

Centenars de persones van aplegar-se dissabte a la seu del Patronat Joan Sellas Cardelús per escoltar les claus de la nova iniciativa promocional de la institució. Fins ara, l’entitat ha desenvolupat la seva tasca de forma silenciosa. Ara, vol fer-se veure a la societat per acollir socis de totes les edats que valoren l’aportació que l’entitat fa a la societat garrotxina. El Patronat i la seva activitat passen a dir-se Integra. L’entitat ha començat a vendre samarretes, polseres i altres articles amb el lema Jo sóc In, amb la voluntat de fer-se presents entre la ciutadania. A l’acte van ser presents l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i el delegat de benestar Social a Girona, Ferran Roquer, que va anunciar la voluntat del departament de seguir col·laborant amb l’entitat.

x