Besalú promou la creació d’empreses turístiques

Besalú veu que les empreses tenen una bona oportunitat en el turisme en la situació econòmica actual, i per aquest motiu vol fomentar la creació de negocis en aquest àmbit. Ho farà mitjançant el seu bressol d’emprenedoria, que dedicarà una part dels seus serveis a potenciar i fomentar aquest sector. Segons Enric Rost, director del bressol d’emprenedoria de Besalú, el municipi té una situació immillorable per incentivar aquest camp, degut a la seva proximitat amb el mar, el Parc Natural de la Zona Volcànica, la muntanya i les grans capitals com Girona o Barcelona. El bressol d’emprenedoria de Besalú ja ha assessorat a 12 persones interessades en obrir un negoci, en els quatre mesos d’existència del servei. A més, també ha fet funcions de management empresarial a set empreses consolidades del municipi.