L’Ajuntament de la Vall d’en Bas considera membre de ple dret la regidora d’ERC

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas considera a la regidora d’Esquerra Republicana i militant de Solidaritat Catalana per la Independència, Laura Pujol, com a membre de ple dret del consistori. Això significa que entrarà com a vàlids els vots de Pujol als plens municipals a l’espera que es normalitzi la seva situació, una petició que ahir feia el grup d’Esquerra de la Vall. De fet, en el ple d’aprovació del cartipàs de l’Ajuntament ja es van acceptar els vots de Pujol com el de qualsevol altre regidor.

L’acta de regidora de Laura Pujol ha estat declarada invàlida en dues ocasions per la Junta Electoral d’Olot, a causa de la fórmula que ha utilitzat Pujol per fer el jurament, on diu que el seu objectiu és derogar la Constitució espanyola i l’Estatut d’Autonomia per avançar cap a la Carta Magna d’una nació catalana i independent. Per resoldre la seva situació, la regidora ha de presentar un recurs a l’ajuntament contra el decret d’alcaldia que li anuncia la decisió de la Junta Electoral de Zona. Segons fonts del seu entorn, aquest recurs es presentarà entre avui dimarts i demà dimecres.

 

Deixa un comentari