El director de ‘Sonrisas de Bombay’, Jaume Sanllorente, avui al ‘Pros i contres’

Jaume Sanllorente és un periodista català que fa set anys ho va deixar tot per fundar la ONG ‘Sonrisas de Bombay’. Des de llavors viu a l’Índia. Sanllorente va ser ahir a Olot acompanyat per la directora de projectes de la Fundació Príncep de Girona i convidat per Olot Televisió. Al migdia va ser rebut per l’alcalde d’Olot. Josep Maria Corominas es va interessar pel projecte de cooperació que Jaume Sanllorente està desenvolupant a l’Índia i van establir alguns contactes amb la possibilitat que a curt termini es pugui crear un vincle. El director general de ‘Sonrisas de Bombay’ és aquests dies a Catalunya. De fet, el passat 22 de juny va participar com a ponent del Fòrum IMPULSA, que organitza la Fundació Príncep de Girona.

La de Jaume Sanllorente és una d’aquelles històries que no deixen a ningú indiferent. La visita a Olot va ser promoguda per la direcció d’Olot Televisió. Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca solidària de Sanllorente, avui podran veure l’entrevista que Albert Brosa li va fer pel programa ‘Pros i contres’, que avui arriba al final de la temporada. El periodista català explicarà el projecte de ‘Sonrisas de Bombay’ però també parlarà del llibre que acaba de publicar. Es diu ‘La canción de la Concubina’, se situa a les Filipenes i tracta sobre el tràfic de persones.