Els regidors del govern d’Olot tindran fil directe amb els veïns

Cada regidor del nou govern d’Olot tindrà assignat com a mínim dos barris i servirà de fil directe amb l’Ajuntament per escoltar i intentar respondre de manera àgil les demandes dels ciutadans. La proposta és diferent a la plantejada per l’anterior govern, on un sol regidor s’encarregava de connectar amb els barris de la ciutat. La voluntat és acomplir la idea de la Ciutat dels detalls i solucionar les problemàtiques per petites que siguin amb sentit comú i respondre a les demandes de la ciutadania al més ràpid possible.

El tinent d’alcalde Josep Berga coordinarà la delegació específica de barris proposada pel govern de CiU a Olot on tots els regidors estaran en contacte amb almenys dos barris de la ciutat. Els regidors escoltaran les demandes de la ciutadania a través de les associacions de veïns i solucionaran els petits detalls que puguin sorgir. Si la qüestió és d’una transcendència major, la delegarà a la regidoria competent perquè trobi una solució. La voluntat és la de donar una resposta al més ràpida possible a les demandes dels ciutadans. Josep Berga recollirà i coordinarà les diferents demandes que arribin als barris. Les associacions de veïns tindran la possibilitat d’establir amb el regidor de barri algunes hores al mes perquè els ciutadans li adrecin les seves demandes. La llista de regidors assignats a cada barri no ha variat de l’anunciada fa uns dies. S’afegeix la regidora Anna Maria Linares, que atendrà les demandes dels barris de Pequin i La Caixa.