Recoder diu que farà “l’impossible” perquè l’impacte econòmic pel conflicte amb Ryanair “no es noti” a Girona

ANC.- El conseller de Territori, Lluís Recoder, ha volgut remarcar que el Govern i ell mateix faran “l’impossible” per tal que el possible impacte econòmic del conflicte entre l’executiu català i la companyia aèria Ryanair “no es noti” a la demarcació de Girona. El conseller ha volgut així calmar els ànims dels que s’han mostrat preocupats per les possibles pèrdues de llocs de feina a l’aeroport de Vilobí si Ryanair marxa i els seus efectes a l’economia de la demarcació. I és que ERC li ha retret a Recoder haver negociat amb la companyia sense tenir en compte que ara Ryanair pretén augmentar la seva presència a Barcelona i Girona i Reus ja no són tan prioritàries en la seva estratègia.