Els càmpings gironins preveuen assolir el 100% d’ocupació entre el 15 de juliol i la primera quinzena d’agost

ACN.- Els càmpings de les comarques gironines preveuen assolir el 100% d’ocupació a partir d’aquest proper 15 de juliol i mantenir el cartell de ‘complet’ fins a mitjans d’agost. El sector confia en què el turisme familiar i l’estancament dels mercats àrabs els permeti tancar la temporada mantenint, com a mínim, els nivells del 2010. En els darrers dos anys, la crisi econòmica ha fet davallar un 7% l’ocupació arreu als 80 càmpings que formen part de l’associació i que, en total, sumen 141.000 places. El president de l’associació, Josep Maria Pla, diu que es continua apostant per atraure turistes holandesos -el gran gruix dels estrangers- però que, a imatge de Tarragona, també es volen obrir al mercat rus.

x