L’Estat invertirà 30 MEUR addicionals fins el 2014 a l’Aeroport de Girona i es compromet a abaixar taxes

El ministre de Foment, José Blanco, ha anunciat aquest matí a Girona un seguit de mesures que, segons ha dit, han de servir per impulsar l’Aeroport de Girona després de mesos de caiguda en nombre de passatgers per les negociacions frustrades amb Ryanair. Blanco ha dit que l’Estat invertirà 30 MEUR addicionals a les instal·lacions fins el 2014, que es compromet a abaixar les taxes a Girona i que vol crear comitès de rutes a Girona i Reus per diversificar el nombre de companyies que hi operen. Blanco ha dit que treballaran perquè Catalunya tingui una “gestió més autònoma” dels aeroports. Aquestes paraules han creat malestar en el Govern que ha exposat que la principal prioritat ha de ser el traspàs.

x