Turisme d’estiu

Les sortides programades pel Descobreix la Garrotxa a l’estiu ja han començat. En només dos mesos, a partir d’aquest cap de setmana i fins a finals d’agost, s’han programat una cinquantena de propostes. Una de les novetats d’aquesta onzena edició és que l’excursió “passejant per les Marrades. El camí Ral a la Vall d’en Bas” augmentarà la seva durada fins a les quatre hores, en lloc de ser una visita d’una hora i mitja de durada com fins ara. L’altra novetat d’aquest any és que s’ha incorporat una fulla o un capitell a les sortides, per identificar les visites naturals de les culturals, i s’ha canviat el nom amb què es dónen a conèixer alguines de les propostes com per exemple, “el montsacopa, un volcà unic al centre d’Olot, “sant feliu de pallerols, l’escenari remença, o el romànic de Bueda, a les portes de l’Alta Garrotxa, entre d’altres porpostes.

x