La FOEG diu que s’estan confirmant les previsions i que aquest estiu la Costa Brava rebrà fins a un 12% més de visitants

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) ha assegurat que s’estan confirmant les previsions i que aquest estiu es registrarà fins a un 12% més de visitants tant a hotels, com càmpings i apartaments de tota la Costa Brava. El turisme, juntament amb les exportacions que han crescut un 23,5% de gener a maig, són els dos únics indicadors positius de l’economia gironina. La FOEG també ha patit les retallades i disposa d’un 10% menys per a cursos de formació malgrat que la demanda de formació s’ha triplicat. Aquest primer semestre no s’ha pogut fer cap curs a causa del canvi de Govern, ja que el pressupost estava prorrogat i la FOEG no ha rebut subvencions.

x