A les portes del mig segle de l’Aplec de la Sardana d’Olot

El 49è aplec de la sardana d’Olot ha cobert les expectatives de l’organització quant a la participació prevista. Diumenge, només al dinar de germanor ja va aplegar 250 persones. Aquest any, la ciutat pubilla ha estat Organyà. L’Agrupació Sardanista d’Olot va homenatjar-la prèviament al final de l’aplec.

L’Aplec de la Sardana va començar dissabte amb l’homenatge i acte de tribut al músic i compositor Antoni Plana i Gou. Diumenge, el temps va acompanyar per aplegar milers de persones al Parc Nou d’Olot. La participació d’aquest any, a la 49na edició, ha cobert les expectatives. El dinar de germanor celebrat al migdia va aplegar 250 persones de la Garrotxa i de fora de la comarca. Aquest any la Ciutat Pubilla ha estat Organyà, vila de l’Alt Urgell. L’Agrupació Sardanista d’Olot va homenatjar el municipi prèviament a la interpretació i el ball del pubillatge. La diada va concloure amb l’interpretació de la sardana Adéu Vila d’Olot. La veu convidada va ser en aquesta ocasió la de Josep Fàbrega i Begudan.

x