Acusen l’últim govern d’Olot, el de Lluís Sacrest, d’acomiadament improcedent de dos treballadors

El públic assistent a la presentació de les festes del Tura es va veure sorprès per l’arribada de membres del sindicat CNT d’Olot. Van arribar a la plaça per fer pública la seva indignació per l’acomiadament de dos treballadors de l’Ajuntament, que van ser contractats pel programa de l’Escola Taller i van ser acomiadats el maig del 2010, quan la subvenció d’aquest programa va acabar-se. 

Els dos treballadors consideren que l’Ajuntament podria readmetre’ls en un altre programa de formació que, com l’Escola Taller, ajuda a inserir als ciutadans al món laboral. Acusen l’anterior govern d’Olot de Lluís Sacrest d’acomiadar-los improcedentment. El cas es troba en procés judicial. Els treballadors han guanyat un primer judici i l’ajuntament ha presentat recurs. Els treballadors acusen el govern de gastar 70 mil euros de les arques municipals en un procés judicial que, de moment, estan perdent. El sindicat de la CNT d’Olot defensa el cas de dos treballadors del programa escola taller que van ser acomiadats per l’anterior govern d’Olot quan el programa va acabar-se. Pensen que aquests acomiadaments van ser improcedents. De moment, han guanyat un primer judici, al qual l’Ajuntament va presentar recurs. Acusen l’anterior govern de fer-los contractes fraccionats. També acusen l’anterior govern de gastar 70 mil euros de les arques municipals en el procés judicial. Els treballadors i el sindicat tambpoc no estan satisfets amb l’actuació de l’actual govern, de qui diuen que no ha escoltat les seves demandes.