El dissenyador Carles Cargol és l’autor del cartell de les Festes del Tura d’enguany

L’Ajuntament d’Olot i la comissió de festes han presentat les novetats de les Festes del Tura d’enguany, entre elles, el cartell que encapçalarà les activitats de la festa major en aquesta edició. El dissenyador industrial carles cargol ha guanyat el concurs per posar la imatge representativa de les festes reinterpretant un dels discos de Bob Dylan amb el gegant d’Olot com a protagonista.

El dissenyador industruial Carles Cargol ha guanyat enguany el concurs de cartells de les Festes del Tura amb una interpretació mítica de la portada del disc de Bob Dylan. La plaça de les Monges d’Olot va ser l’escenari escollit per presentar les Festes del Tura d’enguany. Una de les novetats més destacades d’aquesta edició serà l’activitat anomenada Engeganta’t, consistent a aixecar els gegants d’Olot durant uns minuts. Tothom qui ho vulgui podrà experimentar de primera mà que se sent al portar un dels mítics gegants olotins. Aquest any els caps de cartell de la programació musical són els Pets, Teràpia de Shock i the Pepper Pots, a més de grups que han aconseguit fama recentment com el conjunt Els Catarres. En l’àmbit musical, una novetat serà un concurs de Dj’s locals. Una altra novetat serà l’organització d’un concurs de menjar xurros amb xocolata. Com cada any, l’artista Tavi Algueró va presentar la imatge que contindran els gots de les festes del Tura 2011. El programa de les festes del Tura 2011 consta d’un total de 134 actes previstos, setanta dels quals organitzats per les entitats de la ciutat.

x