Empresonat un veí de Les Preses com a presumpte autor de vuit robatoris

El jutjat d’Olot decretat l’empresonament d’un veí de les Preses, Alberto F.H., de 22 anys, després de ser detingut els últims dies com a presumpte autor de fins a vuit robatoris amb força a diferents municipis de la Garrotxa. En l’última ocasió, el presumpte delinqüent estava acompanyat per un menor d’edat que també va ser detingut. L’acusat va ser trobat pels agents dels Mossos d’Esquadra immediatament després de robar en una botiga de mobles de la Canya. Aquella nit havia robat també en un domicili també a la canya i en una carnisseria i un altre habitatge a Sant Joan les Fonts. Posteriorment se l’ha detingut per robatoris a l’interior de domicilis i un bar-cafeteria d’Olot i també en un establiment de Santa Pau. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot ha decretat el seu ingrés a presó. La investigació no es dóna per tancada i no es descarten més detencions relacionades amb aquests fets.