Demà comencen les visites nocturnes de Besalú, que ja arriben als 10 anys

Sant Feliu és un exemple de població que lluita per tirar endavant els projectes municipals malgrat les adversitats que comporta la crisi econòmica. Una forma d’introduir riquesa als pobles per seguir prosperant malgrat la mala situació econòmica del moment és a través del turisme. Les poblacions s’afanyen a oferir programes culturals i lúdics engrescadors per fer dels seus municipis un lloc atractiu que atragui els visitants. És el cas de Besalú, que a partir de demà torna a oferir les visites nocturnes teatralitzades per desè any consecutiu. Amb motiu del desè aniversari d’aquesta activitat, l’Ajuntament ha volgut fer una compilació de les mil i una històries que s’han representat durant tot aquest temps, i ens prometen més teatre.

Ahir van oferir una visita especial per als veïns del poble i la premsa. Olot Televisió va acompanyar-los en aquest primer recorregut. Les visites representen una activitat amb què el consistori vol atraure el turisme de dilluns a divendres. Les expectatives de turisme de l’Ajuntament de Besalú no són diferents a les de la resta de municipis garrotxins. Les visites nocturnes teatralitzades de Besalú tindran lloc cada dimecres de juliol i agost a la vila comtal. Les portes del pont romànic s’obriran per primer cop demà per donar pas a l’aventura.

x