Els càmpings de la Garrotxa preveuen una bona ocupació aquest estiu

L’Associació de Càmpings de la Garrotxa se suma a l’optimisme de les previsions de l’associació gironina i pensa que mantindrà les xifres d’ocupació de la passada temporada d’estiu, que van ser positives. El sector pensa que a la costa es podrà penjar el cartell de complet en alguns casos. A la Garrotxa es creu que els càmping de l’interior de la demarcació se’n beneficiaran de la marca que ofereixen els càmping gironins, una marca de qualitat que aposta pel turisme sostenible i familiar. A la Garrotxa pensen que van fer els deures quan tocava en qüestió d’instal·lacions i que per això ara recullen els fruits.

L’ocupació turística als càmpings de la Garrotxa dependrà, com és habitual en el sector, del bon temps. Tot i així, el sector fa unes previsions optimistes, lligades a aquelles que ja s’han apuntat a nivell general. L’Associació de Càmpings de Girona preveu el 100% d’ocupació en alguns casos al conjunt de la demarcació. El president de l’Associació de Càmpings de la Garrotxa, Joan Masoliver, creu que els establiments de la comarca van fer els deures en el seu moment alhora de dotar-se de les condicions i instal·lacions edequades i ara reben els fruits. Els càmpings de les comarques de Girona continuen sent un destí de referència al conjunt de l’Estat espanyol. Masoliver ho atribueix a la zona privilegiada on es troben, a més de l’aposta que en fan per cercar un turisme de qualitat, familiar i sostenible. Masoliver creu que el càmping continua essent un opció d’oci amb valor afegit. Tot i el sector seguirà estant atent a la variabilitat del temps, la previsió de cara a aquest estiu és bona.