Una vuitantena de treballadors del transport sanitari es manifesten a Girona en contra de les retallades

Una vuitantena de treballadors del transport sanitari de les comarques gironines s’han manifestat aquest dijous a Girona en contra de les retallades que aplicarà el Govern. Durant la marxa, que ha acabat davant la seu de la Generalitat, s’han cridat consignes com “Si et poses malalt, a peu a l’hospital”, o “Artur Mas, a quina mútua vas”. La tisorada del 12% afectarà més de 40 treballadors de la demarcació. “Havíem aconseguit reduir la sinistralitat en un 28% i ara farem un salt qualitatiu endarrere”, ha assegurat Miquel Pérez de CCOO. Els sindicats apunten que les retallades afectaran a set ambulàncies d’urgència que operen a Girona, Arbúcies, Banyoles, Besalú, Blanes, Empuriabrava i Ripoll.