L’Olot empata contra el Sabadell (0-0) en el primer partit de la pretemporada

La Unió Esportiva Olot va disputar ahir al vespre el seu primer partit de la pretemporada davant del Sabadell, recentment ascendit a Segona Divisió A. Els homes de Nitus Santos van arrencar un empat a 0 al conjunt arlequinat que de ben segur permetrà afrontar carregats d’optimisme els següents tests de nivell davant del Girona i el Barça B.

La primera meitat del partit va destacar principalment per les quatre cares noves que va presentar Nitus Santos sobre la gespa del Municipal. Albert Serra, la incorporació més recent de l’equip i probablement la més sonada, també va debutar ja en el primer test de la pretemporada. El del Pla de l’Estany, carregat d’experiència amb el Girona i el Llevant, va disputar els 90 minuts. De futbol, ben poc, a banda d’un xut desviat de Joaquin per part del Sabadell i un parell d’accions dels locals, un gran cop de cap de Sala que topava amb el travesser i una bona ocasió de Sergi Arimany, que va aturar bé De Navas.

La segona part va ser un estira i arronsa al mig del camp entre els dos equips, i no es va notar gairebé en cap moment la diferència de categories entre els dos conjunts. Les ocasions van ser escasses i poc clares i els arlequinats, tot i comptar amb figures de la talla d’Héctor Simón o Arteaga, recentment fitxat del Còrdova, no van ser capaços de perforar la porteria garrotxina i es van haver de conformar amb l’empat a 0 en el seu primer test de la pretemporada. Així doncs, gran empat davant tot un equip de segona divisió A que no va regalar absolutament res.