Mig miler de persones al festival ‘Daquí estant veig una estrella’

La sisena edició del festival ‘D’aquí estant veig una estrella’ va batre dissabte el rècord d’espectadors d’aquest concert. Més de 500 persones van omplir dissabte la Plaça del Gambeto de Riudaura, per escoltar una proposta que any rere any recupera les tonades i cançons tradicionals de la vila riudarenca.

El so dels timbals del grup Riutaca va obrir dissabte la sisena edició del Festival d’aquí estant veig una estrella. Un concert que va omplir amb més de 500 persones la Plaça del Gambeto de Riudaura, una assistència que bat el rècord de públic a aquest Festival: Una proposta feta pels mateixos riudarencs per tal de mantenir les cançons i tonades tradicionals del poble. En aquesta ocasió, cal destacar la incorporació d’una nova generació de cantadors, els més petits del poble, que s’afegeixen a la trentena de músics i cantadors riudarencs que participen al Festival. Els balcons de la plaça del Gambeto es van tornar a convertir en escenaris d’una vetllada on també hi van participar els grups “la criatura verda” i “la gresca”. Segons els organitzadors de l’esdeveniment, l’ajuntament de Riudaura i el Grup de recerca folklòrica de la Garrotxa, l’èxit del Festival d’Aquí estant veig una estrella el consolida plenament dins la programació musical d’estiu de la Garrotxa.

 

x