Comencen els capvespres dalt del volcà Montsacopa

Ahir l’Ajuntament d’Olot va iniciar l’activitat lúdica dels capvespres al volcà Montsacopa. La proposta consisteix en una visita guiada al volcà i un sopar al seu cim gentilesa de Cuina Volcànica. La iniciativa ja ha resultat ser un èxit abans de començar. Totes les places per paticipar a les quatre visites programades ja estan ocupades.

L’activitat Capvespres a Dalt del Volcà Montsacopa va començar ahir a dos quarts de nou del vespre. Els 40 participants d’aquesta primera visita van iniciar la pujada al volcà per descobrir els seus secrets i la seva història. La iniciativa ja s’ha valorat com un èxit de participació abans de començar. Les places per participar en les properes visites ja estan exhaurides. Amb aquesta activitat i les passejades amb poni, l’Ajuntament d’Olot consolida l’aposta per posar en valor el volcà Montsacopa.

La primera visita al volcà Montsacopa ha gaudit d’un convidat d’excepció, el presentador de ràdio i televisió Toni Soler. Els visitants van pujar fins l’ermita de Sant Francesc, on Cuina Volcànica els va oferir un sopar amb productes de la terra. Els Capvespres a Dalt del Volcà Montsacopa es repetiran cada dilluns fins el 15 d’agost.

Deixa un comentari